Welkom op mijn website! Ik zal een stukje over mijzelf vertellen.

Werk

Hoi! Ik ben José Verhage, gediplomeerd (sport)pedicure en manicure. In 2014 heb ik mijn diploma voor pedicure behaald en op dit moment ben ik ook in opleiding tot medisch pedicure. Daarnaast heb ik ook jaren ervaring als verpleegkundige. In 2013 heb ik mijn pedicure praktijk aan huis geopend en doe ik dit werk met veel plezier. Ook ben ik aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie voor pedicures ‘ProVoet’.

Als gespecialiseerd sport-pedicure behandel ik vakkundig sportblessures aan voeten. Zoals ingescheurde nagels, verwijderen van overdadig eelt, vrij leggen van ingegroeide nagels en intapen van bijvoorbeeld stootnagels.

Afgelopen juli heb ik mijn diploma voor het manicure behaald. Goed verzorgde handen en nagels zijn voor mij erg belangrijk. Ik vond het een goed en erg leuk idee om dat met het pedicure te combineren. Nu kunt u dus ook bij mij terecht voor een manicurebehandeling.

Heeft u last van likdoorns, kloven en eelt? Kunt u uw voeten niet meer goed zelf verzorgen? Of wilt u gewoon lekker een verwenmoment voor uw voeten? Dan help ik u graag!

Behandeling kan op afspraak bij u thuis of in mijn vernieuwde praktijk!